The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Освиркаха Chris Brown на Американските музикални награди
Освиркаха Chris Brown на Американските музикални награди
Снимка: кадър YouTube
Освиркаха Chris Brown на Американските музикални награди Понеделник, 21.11.2022 г., 16:15 ч. Певецът пък обвини организаторите, че са отменили изпълнението му на церемонията

Chris Brown обвини Американските музикални награди, че са отменили негово изпълнение в чест на покойния крал на поп музиката Michael Jackson и по повод 40-ия юбилей от излизането на неговия албум "Thriller".

Изпълнителят съобщи за това в Instagram пост преди церемонията. Той публикува видео, в което заедно с екип танцьори репетират хореография под звуците на вечните хитове на музикалната легенда. В коментарите Brown каза, че не знае какви са причините за решението на организаторите. Те пък на този етап не са отговорили на твърденията му.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BROWN (@chrisbrownofficial)

Chris беше номиниран за любим ар-енд-би изпълнител, но не отиде на церемонията заради ситуацията. Kelly Rowland обяви, че той печели наградата в категорията, при което в залата се разнесоха недоволни възгласи и освирквания от публиката. Певицата помоли феновете да се успокоят и прие наградата от негово име, поздрави го и каза, че ще му я връчи лично.  

Феновете от години изпитват смесени чувства към Brown. Всичко започна през 2009 г., когато той беше обвинен, че е ударил тогавашната си половинка Rihanna. 

 
Коментари