The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Племенницата на Доналд Тръмп го определи като "дълбоко увреден психически"
Племенницата на Доналд Тръмп го определи като
Снимка: axios
Племенницата на Доналд Тръмп го определи като "дълбоко увреден психически" Събота, 18.07.2020 г., 12:28 ч. Мери Тръмп е клиничен психолог по образование

Племенницата на американския президент Доналд Тръмп определи чичо си като "дълбоко увреден психически" и отбеляза, че състоянието му "само се влошава". Тя каза това в интервю за Крис Куомо от CNN и изрази загриженост, че той не се лекува. Мери Тръмп е клиничен психолог по образование.

Само преди дни тя издаде книгата си за президента - "Твърде много никога не е достатъчно: Как моето семейство създаде най-опасния човек в света", като успя да продаде 950 000 копия до 14 юли - денят, в който книгата излезе официално по магазините.

В интервюто си за CNN Мери Тръмп също така посочи, че Доналд Тръмп никога не е бил "умният" в тяхното семейството и е имал успех, защото той е бил "предпочитаният".

Тя определи своя чичо-президент като човек, който "няма интерес" да учи и никога не е бил "интелигентен". "Това, че сте добре образовани, не ви прави добре информирани", заключи тя.

Коментари