Travis Barker влезе в болница заради панкреатит

За хоспитализирането на музиканта се разбра във вторник

30 юни 2022
social
Снимка от БГНЕС

Travis Barker е бил приет по спешност в болница заради панкреатит, който според лекарите е предизвикан от колоноскопия. 

Според сайта TMZ няколко източника, близки до семейството на музиканта, са потвърдили, че хоспитализацията му е заради сериозно възпаление на панкреаса, като симптомите му са били гадене, силна болка в стомаха и повръщане. Не е ясно кога Barker се е подлложил на колоноскопия, но според TMZ е било наскоро. 

46-годишният барабанист на Blink-182 и съпруг на риалити звездата Kourtney Kardashian, е бил откаран спешно в болница във вторник, а после преместен по съвет на лекарите в известен медицински център в Лос Анджелис. До момента не се знаеше каква е причината.

Неговата дъщеря Alabama сподели притеснително послание в Instagram Story в същия ден, в което казва на феновете “Моля ви, изпращайте ни вашите молитви”. Тя публикува и после бързо изтри и кадър в TikTok, на който държи ръката на баща си, който е в болнично легло, и написа “Моля ви, кажете молитва”.  

Variety напомня, че Barker е страдал от стафилококова инфекция и сериозно възпаление на кожата. През 2018 г. заради кръвни съсиреци в ръцете му бяха отменени няколко концерта от серията изяви на Blink-182 в Лас Вегас. През 2008 г. Той оцеля и след самолетна катастрофа, при която загинаха шестима души. Музикантът е разказвал, че е при инцидента е получил изгаряния от трета степен по тялото си.

В продължение на три десетилетия Barker е важна фигура в музикалната индустрия. Най-новите му професионални колаборации са с Machine Gun Kelly и Post Malone. Той участва активно и в създаването на последния албум на Avril Lavigne “Love Sux”. Напоследък барабанистът често присъства в медийните заглавия заради връзката му с риалити звездата Kourtney Kardashian, която беше документирана подробно в първия сезон на предаването “The Kardashians” миналата година. Двамата се ожениха в Италия през май тази година.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от travisbarker (@travisbarker)

 

Новини