The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Започват снимките на биографичен филм за Robbie Williams
Започват снимките на биографичен филм за Robbie Williams
Снимка: facebook
Започват снимките на биографичен филм за Robbie Williams Петък, 03.12.2021 г., 16:10 ч. В ролята на певеца ще бъде... компютърно генерирана маймуна

Снимките за биографичния филм за Robbie Williams "Better Man" ще започнат в началото на следващата година в Мелбърн, Австралия.

Режисьор и един от сценаристите на на продукцията е австралийският кинотворец Michael Gracey ("Най-великият шоумен"). Филмът ще се концентрира върху събитията, изградили британския певец в истинска поп звезда. Колкото и да е странно обаче, актьор за главната роля не е необходим, защото тя ще бъде изпълнена от компютърно генерирана маймуна.

Мащабната продукция ще се снима в "Docklands Studios" в Мелбърн, щата Виктория и ще включва екип от 14 ръководители, 80 специалисти по визуалните ефекти и още 220 служители, както и 2700 статисти.

Филмът ще се разпространява в кината в Австралия и Нова Зеландия.

Макар славата на Williams да започва като част от британската бой банда Take That, той става голяма звезда като соло изпълнител. 11 от неговите 12 самостоятелни албума се класират на първо място във Великобритания. Турнетата на певеца продължават да привличат огромен интерес. Той е включен и в Книгата на рекордите на Гинес, след като за един ден се продават 1 600 000 билета за негови концерти.

Коментари