The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Бен Афлек празнува 50-годишен юбилей
Бен Афлек празнува 50-годишен юбилей
Снимка: БГНЕС
Бен Афлек празнува 50-годишен юбилей Понеделник, 15.08.2022 г., 07:56 ч.

Бен Афлек празнува 50-годишен юбилей. Освен актьор той е и режисьор, сценарист и продуцент. Носител е на „Сатурн“, „Сателит“, по две награди „БАФТА“, „Златен глобус“, „Оскар“ и е номиниран за четири награди „Еми“.

Известни филми с негово участие са „Бъфи, убийцата на вампири“, „Добрият Уил Хънтинг“, „Влюбеният Шекспир“, „Армагедон“, „Пърл Харбър“, „Дявол на доброто“, „Градът“, „Арго“ и други.

Играе още от ранна детска възраст. Става известен със сценария, който той и Мат Деймън пишат за филма „Добрият Уил Хънтинг“. Този филм им донася „Оскар“ за „най-добър сценарий“.

През 2002 г. е обявено, че е сгоден за актрисата и певицата Дженифър Лопес, но двамата се разделят само две години по-късно – през 2004 г.

По време на снимките на филма „Дявол на доброто“ той среща бъдещата си съпруга Дженифър Гарнър. На 29 юни 2005 г. се жени за нея. През октомври 2018 г. двойката се развежда.

17 години след развалянето на годежа Дженифър Лопес и Бен Афлек подновиха връзката си, а през пролетта на тази година Бен отново предложи брак на любимата си.

Изданието „Page Six” твърди, че двамата планират да организират мащабно тържество по случай сватбата си.

Коментари