The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Ellen Pompeo не се отказва от д-р Мередит Грей
Ellen Pompeo не се отказва от д-р Мередит Грей
Снимка: facebook
Ellen Pompeo не се отказва от д-р Мередит Грей Вторник, 11.05.2021 г., 14:10 ч. Популярната медицинска драма “Анатомията на Грей” ще има поне още един сезон

Популярният драматичен сериал на медицинска тематика “Анатомията на Грей” получи зелена светлина за поне още един сезон. В момента се излъчва 17-и сезон на поредицата и от доста време се носят слухове, че това ще е краят на историята на д-р Мередит Грей. Variety обаче съобщи, че актрисата в главната роля Ellen Pompeo е постигнала споразумение за участие в още един сезон. Изданието не цитира суми, но отбелязва, че с новия си договор Pompeo ще остане най-скъпо платената телевизионна актриса. Разклонението на медицинската драма, “Станция 19”, също ще продължи с пети сезон. 

Тази година “Анатомията на Грей” се разделя с някои от дългогодишните си актьори. През последните месеци зрителите се сбогуваха с Giacomo Gianniotti, а преди дни стана ясно, че Jesse Williams също напуска сериала. Variety обаче потвърди, че Chandra Wilson и James Pickens Jr., които са в актьорския състав от началото на поредицата, ще продължат участието си и в сезон 18.  

“Станция 19” и “Анатомията на Грей” са най-гледаните сериали на американската телевизия ABC.

И двете продукции в настоящите си сезони се фокусираха върху пандемията и показаха как служителите на първа линия се борят с COVID-19. В “Анатомията на Грей” Мередит се зарази с вируса и в почти всички епизоди е на ръба между живота и смъртта. Това междинно състояние е представено със сцени, в които тя стои на красив плаж и се среща с любими хора, които е загубила през годините - покойният й съпруг Дерек (Patrick Dempsey), приятелят й Джордж (T.R. Knight), Де Лука (Giacomo Gianniotti) и сестра й Лекси (Chyler Leigh).

“Анатомията на Грей” е създаден от Shonda Rhimes и започва да се излъчва през 2005 г. Тогава никой не подозира, че ще се превърне в най-дълго просъществувалата медицинска драма в телевизионната история. Сериалът надмина дори емблематичния за жанра “Спешно отделение”, който държеше рекорда с 15 сезона. 

 

Коментари