The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jennifer Lopez изживява най-хубавия период от живота си
Jennifer Lopez изживява най-хубавия период от живота си
Снимка: Virginia Records / Sony Music
Jennifer Lopez изживява най-хубавия период от живота си Вторник, 06.07.2021 г., 17:01 ч. В интервю за новия ѝ сингъл "Cambia El Paso" латинодивата успокои всички, които се притесняват за нея след раздялата с годеника ѝ Alex Rodriguez

Jennifer Lopez изживява най-хубавия период от живота си. В ново интервю латинодивата успокои феновете, които са загрижени за нея след раздялата с годеника ѝ Alex Rodriguez. Тя не спомена подновената си връзка с бившия си Ben Affleck, с когото също бяха сгодени, но мегазвездата каза, че е стигнала до момента в живота си, когато се чувства перфектно и сама. Според нея именно тогава на човек му се случват невероятно хубави неща.

Извън личния живот, Jennifer е вдъхновена за нови проекти. Тя беше в Доминиканската република, където снима нова романтична комедия, а днес издаде и предложението си за хит на лятото "Cambia El Paso" в колаборация с Rauw Alejandro. Lopez заяви, че за разлика от артистите, които се вдъхновяват от трудните моменти в живота си, при нея е тъкмо обратното. Според нея тя създава най-хубавата си музика, когато се чувства най-добре. 

Коментари