The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Коледната магия на Mariah продълава с повече радост и блясък
Коледната магия на Mariah продълава с повече радост и блясък
Снимка: facebook
Коледната магия на Mariah продълава с повече радост и блясък Четвъртък, 18.11.2021 г., 15:23 ч. Излезе трейлър на специалното празнично предаване на Кралицата на Коледа

Излезе трейлър на “Коледа с Mariah: Магията продължава" - специалното празнично шоу на самообявилата се за Кралица на Коледа Mariah Carey.

Във видеото певицата е облечена в блестяща златиста рокля и пее заобиколена от танцьори и бенд. Съобщава се и за участието на Khalid и Kirk Franklin, с които звездата издаде нова коледна песен в началото на този месец, както и 10-годишните близнаци на Carey, Moroccan и Monroe.

“Не мога да не празнувам Коледа със света”, казва Mariah във видеото.

"Магията продължава с повече радост, повече блясък и по-голям влак!", написа тя към своя снимка в гръб, застанала в средата на сцената за шоуто.

Освен първо изпълнение "на живо" на новата песен “Fall in Love at Christmas”, ще чуем и видим и друга популярна коледна композиция на музикалната дива - “Christmas (Baby Please Come Home)”.

Предаването ще включва и специално интервю на Mariah с участието на децата ѝ, в което те ще споделят любими празнични моменти на семейството и разбира се, ще отдадат дължимото на коледната класика “All I Want For Christmas Is You”.

Carey е сред изпълнителнителните продуценти на коледното тържество, което ще бъде достъпно за абонатите на една от стрийминг услугите на 3-и декември, заедно с миналогодишното издание на празничния проект.

Коментари