Куентин Тарантино продава седем невиждани досега сцени от „Криминале“ посредством NFT

Известният режисьор обяви, че се впуска в света на криптовалутата

04 ноември 2021
social
Снимка от БТА

Куентин Тарантино продава седем невиждани досега сцени от „Pulp Fiction“ посредством NFT. Известният режисьор обяви, че се впуска в света на криптовалутата, като продава на търг неизрязани сцени от черния комедиен филм от 1994 г., в който участват Джон Траволта и Ума Търман.

Сцените ще се продават като Secret NFT, за да се даде избор на собственика между публичното показване на притежанието или запазването му в тайна, на OpenSea, най-големият пазар на NFT в света.

NFT също ще бъдат криптирани с подписа на притежателя, за да се потвърди неговата собственост и автентичност. Той позволява „оригинални“ версии на популярно онлайн съдържание да се продават, сякаш са физически произведения на изкуството.

Jared Leto е страховитият "Морбиус"

 

Освен седемте сцени, първи ръкописни сценарии на „Pulp Fiction“ и изключителен персонализиран коментар от Тарантино, които ще „разкрият тайни за филма и неговия създател“, също ще бъдат пуснати на търг.

58-годишният режисьор каза в изявление: „Вълнувам се да представя тези ексклузивни сцени на феновете. Secret Network и Secret NFTs предоставят цял ​​нов свят на свързване на фенове и артисти и аз съм развълнуван съм да бъда част от това."

Новини