Madonna поиска дарения за рождения си ден

Певицата се нуждае от легла за детската болница в Малави, за чието построяване помогна преди няколко години

15 август 2021
social
Снимка от instagram

Madonna призова феновете си да купят легла за нейната детска болница. С тази благородна инициатива поп иконата иска да отбележи предстоящия си рожден ден.

Певицата става на 63 години в понеделник, 16-и август, и публикува молбата си в социалните мрежи тази седмица. Във видео в Instagram Madonna казва:

"Здравейте. Рожденият ми ден наближава и ето какъв е най-хубавият подарък, който можете да ми направите. Както знаете, имам болница, наречена Mercy James Center, която построих преди четири години в Блантайър. Това е единствената болница от този тип, в която се грижат за деца. Само там се предлага интензивно лечение. Това е единствената педиатрична болница за интензивно лечение на деца в цялата страна. Да поддържаш дейността на лечебно заведение излиза доста скъпо. Има много разходи и не мога да се справя сама. Затова ви моля, за рождения ми ден, да ми помогнете. Бих искала всички да направите дарение, за да се купят болнични легла. Нуждаем се от 50 легла. Трябват ми, защото искам да се уверя, че всяко дете, което идва в болницата за оперативно лечение, ще има легло, в което да се възстановява и да получи грижи... Ще кръстя това легло на вас. Благодаря ви предварително за щедростта и честит рожден ден на мен".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Madonna помогна за построяването на болницата в Блантайър, Малави (вторият по големина град в страната) през 2017 г.

В публикацията си певицата добави линк към инициативата, като всеки желаещ може да дари сума от 25 долара или повече.

Болницата е кръстена на дъщерята на Madonna, Mercy James, която звездата осинови през 2009 г. в Малави. Тя има още три осиновени деца от страната - синът ѝ David и близначките Estere и Stelle. Madonna има и две биологични деца - Lourdes на 24 г. и Rocco на 21 г.

Новини