The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Първи кадър на Kristen Stewart като принцеса Diana
Първи кадър на Kristen Stewart като принцеса Diana
Снимка: facebook
Първи кадър на Kristen Stewart като принцеса Diana Сряда, 27.01.2021 г., 18:15 ч. Продукцията “Spencer” ще проследи един уикенд от живота на британската "принцеса на народа"

Kristen Stewart донякъде опроверга опасенията, които последваха новината, че тя ще изпълни ролята на принцеса Diana в нов биографичен филм. 

В интернет се появи първи кадър от продукцията “Spencer”, който ще проследи един уикенд от живота на британската “принцеса на народа”. 

Снимката показва Stewart в една от популярните визии на Diana - облечена с червено сако и с черна шапка с мрежест воал. Подобно облекло принцесата носеше през 1986 г. по време на посещението си в център за пациенти с травми на гръбнака в Шефийлд, Великобритания. Кадърът свидетелства, че приликата между актрисата и реалната личност е доста голяма. 

Diana, която е родена като Diana Spencer, беше омъжена за принц Charles от 1981 до 1996 г. Тя почина през 1997-а на 36 години при катастрофа в Париж. 

Снимката на Stewart е от първата фотосесия за филма, който ще се снима в Германия и Великобритания. Очаква се премиерата му да бъде през есента. 

Действието се развива през декември 1991 г., когато според описанието на сюжета брачните отношения на принца и принцесата на Уелс отдавна са станали хладни на фона на слуховете за изневери на Charles и предстоящ развод. 

Самата Stewart каза в изявление, че филмът ще проследи емоционалното състояние на Diana в един много важен момент от нейния живот. “В стремежа си да се върне към себе си, Diana се опитва да задържи това, което за нея означава името Spencer". 

Коментари