The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Селена Гомес се е "срамувала" от корица на свой албум
Селена Гомес се е
Снимка: БГНЕС
Селена Гомес се е "срамувала" от корица на свой албум Събота, 18.06.2022 г., 11:23 ч. Вижте кой е той

Селена Гомес сподели, че се е "срамувала" от определена корица на албум. По време на участието си в дискусия на The Hollywood Reporter с комедийни актриси в телевизията, звездата от Only Murders in the Building разкри чувствата си.

„Всъщност направих обложка на албум и наистина се срамувах, след като го направих“, каза тя по време на дискусията. „Трябваше да преживея тези чувства, защото осъзнах, че е свързано с нещо по-дълбоко, което се случва. И това беше избор, който не бях непременно щастлива, че направих, но мисля, че съм дала всичко от себе си, или поне се опитвам да бъда себе си."

Въпреки че Селена не посочи конкретен албум, вероятно е имала предвид Revival. На черно-бялата снимка на албума от 2015 г. певицата е гола, но позира стратегически, за да се прикрие. Тя продължи да обяснява: „Аз не съм прекалено сексуален човек. Понякога обичам да се чувствам секси, но това не означава, че е за някой друг“.

Това не е първият път, когато Селена говори за обложката на албума Revival, според E News! В интервю за Allure през 2020 г. тя за първи път разкри съжаление, когато става дума за решения, които е взела в първите години от кариерата си след Дисни. „Просто правех неща, които всъщност не бях аз. Имаше натиск да изглеждам по-възрастна в албума си, Revival".

Коментари