The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Sting издаде нова версия на песента си “Russians“
Sting издаде нова версия на песента си “Russians“
Снимка: Animato Music / Universal Music Group
Sting издаде нова версия на песента си “Russians“ Вторник, 29.03.2022 г., 17:51 ч. Всички печалби от “Russians“ (guitar/cello version)” ще бъдат дарени на Help Ukraine Center

Sting издаде нова версия на песента си от 1985 г. “Russians“, първоначално вдъхновена от Студената война и появила се в дебютния му албум The Dream of the Blue Turtle.

„Много рядко през годините съм изпълнявал тази песен, защото никога не съм си мислил, че ще бъде актуална отново. В светлината на това кърваво и печално време, в което живеем, песента е молба за човечност. За смелите украинци, борещи се срещу тази брутална тирания, както и за многото руснаци, които протестират срещу това безобразие. Ние, всички ние, обичаме децата си. Спрете войната.”, това е посланието, което обичаният музикант, композитор, активист и хуманист отправя към света с акустичния прочит на парчето.

Всички печалби от Russians“ (guitar/cello version)” ще бъдат дарени на Help Ukraine Center в помощ на засегнатите от военните действия в Украйна.

Коментари