Tom Holland ще играе Fred Astaire в биографичен филм

Звездата на Marvel потвърди информацията по време на представянето на новия филм “Спайдърмен: Няма път към дома”

06 декември 2021
social
Снимка от БТА

Звездата от филмите за “Спайдърмен” на Marvel Tom Holland заменя супергеройския костюм за лачени танцови обувки. 25-годишният актьор потвърди информацията, че е избран за ролята на легендарния актьор, танцьор и певец Fred Astaire в нов биографичен филм. Holland коментира следващия си проект по време на събитие за представяне на най-новия филм за човека паяк в Лондон в неделя.

По-рано в интервю за списание GQ продуцентът Amy Pascal заяви, че много иска именно Tom да участва в предстоящата продукция за Fred Astaire, както и да продължи да изпълнява ролята на Спайдърмен в още поне три филма от поредицата.

Пред репортерите Holland заяви, че екипът му е получил сценария на биографичната лента преди седмица, но все още не го е чел. Той се пошегува, че не му го дават, заради навика му да разкрива сюжета на филмите на Marvel по време на интервюта.

Новината, че Holland ще изиграе една от легендите на екранните мюзикъли не е голяма изненада, защото звездата започва актьорската си кариера на лондонската театрална сцена, където участва с малка роля в “Billy Elliot: The Musical” от 2008 до 2010 година.

Танцовите умения на Holland станаха общоизвестни през 2017 г. с впечатляващото му участие в предаването “Lip Sync Battle”, където изпълни “Singin’ in the Rain” на Gene Kelly от 1952 г.  и “Umbrella” на Rihanna.

Astaire е смятан за едни от най-великите танцьори на всички времена. Я своята над 70-годишна кариера е участвал в над 30 филмови музикъла, както и в множество постановки на Бродуей и Уест Едн. Много популярни са неговите изпълнения заедно с Ginger Rogers, с която участват в няколко класически филма от жанра, включително “Swing Time”, “The Gay Divorcee” и “Top Hat”. 

Колкото до новия филм “Спайдърмен: Няма път към дома”, очакваме го в кината на 17-и декември.

Новини