Tom Jones отрече да е припадал преди концерт

Легендарният певец отмени шоу в последната минута

14 юли 2022
social
Снимка от БГНЕС

Сър Tom Jones отрече информацията, че е припаднал преди концерта си в Будапеща във вторник вечерта, а внезапната му отмяна в последния момент обясни с ларингит.  

82-годишният певец се разболял точно преди шоуто, част от европейското му турне "Surrounded by Time", и лекарите го посъветвали да го отмени. 

Той обаче отхвърли появилите се слухове, че е припаднал преди изявата в унгарската столица и обясни, че е получил вирусен ларингит. 

В Instagram Jones публикува изявление, в което казва: "Здравейте, всички засегнати. Снощи пътувах от Великобритания до Будапеща и тази сутрин се събудих с дискомфорт в гърлото. Посети ме специалист и ми постави диагноза "вирусен ларингит". Той ме посъветва да отложа шоуто тази вечер и ми предписа лекарство и почивка за гласните струни. Не съм припадал никъде в никакъв момент, това е просто слух. Надявам се, че възпалението ще се успокои скоро, защото нямам търпение да продължа прекрасното си лятно турне. За съжаление, концертът ми трябваше да бъде отменен в последната минута и се извинявам много за това. Все пак за шоуто е насрочена нова дата - 16-и август. Благодаря на всички за загрижеността”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sir Tom Jones (@realsirtomjones)

Концертът на Tom Jones в Будапеща замени спирката на турнето в Киев, която беше отменена заради войната в Украйна. 

Обиколката на легендарния певец в Европа и САЩ включва над 50 дати, като през следващите седмици предстоят концерти в Германия, Хърватия, Италия, Люксембург, Норвегия и Белгия. 

 

Новини