The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Ал Пачино иска Тимъти Шаламе в продължението на "Жега"
Ал Пачино иска Тимъти Шаламе в продължението на
Снимка: БГНЕС
Ал Пачино иска Тимъти Шаламе в продължението на "Жега" Понеделник, 20.06.2022 г., 07:21 ч. Майкъл Ман е написал сценарий за продължението

Ал Пачино смята, че Тимъти Шаламе би бил идеалният избор за ролята на по-млада версия на героя му в евентуално продължение на "Жега".

Актьорът ветеран изигра лейтенант Винсънт Хана, който преследва главния престъпник Нийл Макколи (Робърт Де Ниро) и неговата банда в трилъра на Майкъл Ман. Сега режисьорът е написал сценарий за продължение, чието действие се развива преди и след събитията от трилъра от 1995 г. 82-годишната звезда смята, че актьорът от "Призови ме с твоето име" би бил идеален за главната роля, ако тя бъде превърната във филм.

Запитан кого би искал да види в ролята на по-младия Винсънт, той отговори: "Тимоте Шаламе. Искам да кажа, че той е прекрасен актьор. Страхотно изглежда".

Пачино и Де Ниро, заедно с продуцента Арт Линсън, присъстваха на ретроспективна прожекция на "Жега" в театър "Юниън Палас" в Ню Йорк.

Присъстващите получиха екземпляр от "Жега 2" - романа, който Ман е написал заедно с Мег Гарднър и който се очаква да излезе на пазара през август.

Коментари