Backstreet Boys почетоха паметта на Aaron Carter

Брат му Nick се разплака на сцената по време на концерта на групата в Лондон

07 ноември 2022
social
Снимка от Instagram

Backstreet Boys почетоха паметта на Aaron Carter на концерта си в Лондон в неделя. Братът на Nick Carter от групата, който също имаше музикална кариера, почина в събота на 34 години. Тялото му е било открито в банята на дома му в Калифорния. Полицията все още разследва обстоятелствата.  

По време на концерта на Backstreet Boys в британската столица на голям екран се появи снимка на Aaron. Nick видимо се разстрои и колегите му се опитаха да го утешат. Kevin Richardson каза пред публиката: "Ние израснахме заедно. Минали сме през хубави и лоши моменти. И вие също бяхте с нас. Тази вечер излязохме пред вас с натежали сърца, защото вчера загубихме член на нашето семейство. Искаме да отделим малко време, за да го почетем. Малкият брат на Nick, Aaron Carter, почина вчера. Благодарим ви за подкрепата и любовта”. След това Howie Dorough посвети следващата им песен, “Breathe”, на Aaron.

В публикация в социалните мрежи по-рано същия ден Nick публикува свои снимки заедно с брат си и написа, че сърцето му е разбито: “Макар отношенията между нас да бяха сложни, любовта ми към него никога не е угасвала. Никой никога няма да разбере колко много ще ми липсва моят брат. Обичам те, Chizz. Сега най-после ще имаш покоя, който така и не успя да намериш на земята… Обичам те, мое малко братче”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nick Carter (@nickcarter)

 



 

 

Новини