The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Големият жест на Chadwick Boseman към Sienna Miller
Големият жест на Chadwick Boseman към Sienna Miller
Снимка: facebook
Големият жест на Chadwick Boseman към Sienna Miller Вторник, 29.09.2020 г., 14:29 ч. Актрисата разказа, че никога актьор не е проявявал към нея такава щедрост и толкова голямо уважение

Chadwick Boseman отстъпил част от своя хонорар на колегата си от филма “21 моста” Sienna Miller, за да може тя да получи заплащането, което заслужава. В интервю за филмовото списание “Empire” актрисата обясни, че това е първият път, когато тя става свидетел как някой от индустрията, при това мъж, действа с такъв финес и респект, и добавя, че когато е споделяла преживяването с други актьори мъже, те изведнъж ставали “много, много тихи”. 

Miller отбелязва, че споделя историята, за да може феновете да придобият по-добра представа за характера на покойния актьор. По думите й тя поискала от филмовото студио определена сума, когато преговаряла за участие в продукцията, но те не се съгласили:

"Това беше филм с доста голям бюджет и знам, че всички са наясно с разликите в заплащането на актрисите и актьорите в Холивуд, но аз поисках сума, която студиото не беше съгласно да плати. Аз се колебаех дали изобщо да участвам, защото дъщеря ми щеше да тръгне на училище и моментът не беше подходящ, и казах, че ще се включа ако ми платят достатъчно, че да си заслужава. И в крайна сметка Chadwick отстъпи част от своята заплата, за да попълни разликата между предложението на студиото и моето искане. Той настоя, че трябва да получа толкова, колкото заслужавам”. 

Последният туит на Чадуик Боузман - най-харесван в историята на Twitter

Miller останала поразена от преживяното и казва “че такова нещо просто не се случва” в индустрията. 

Актрисата сподели още, че Boseman бил почитател на нейната работа и освен че помогнал тя да получи роля във филма, като съпродуцент настоял тя също да участва.  

43-годишният Chadwick Boseman почина на 28-и август след като през последните 4 години е водил тайна битка с раково заболяване. 

В памет на звездата от филмите на Marvel в парка Disneyland в Анахайм, Калифорния беше открита стенна картина. На изображението е нарисуван Boseman с малко момче, болно от рак, което носи маска на неговия емблематичен герой Черната пантера, а двамата заедно са направили с ръце знака на родината на супергероя Уаканда.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

This one is special. My King Chad tribute is now on a wall on display at Downtown Disney. 🐾 It is a full circle moment for me: my final two projects as a Disney Imagineer last summer were working on the Children’s Hospital project and the Avengers Campus. To millions of kids, T'Challa was a legend larger than life, and there was no one more worthy to fill those shoes than Chadwick Boseman. I'm so thankful to be able to honor Chadwick's life and purpose in this way. I am grateful to the Disney family for being so supportive of my journey as an artist. @waltdisneyimagineering @disney @marvelstudios @disneyland 🐾✨ #LongLiveTheKing #KingChad #WakandaForever #Phambili #DowntownDisney #BlackPanther #ChadwickBoseman #RIPChadwick #WDI

Публикация, споделена от Nikkolas Smith (@nikkolas_smith) на

Коментари