The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Harry Styles засне клип за песента си "Daylight"
Harry Styles засне клип за песента си
Снимка: кадър YouTube
Harry Styles засне клип за песента си "Daylight" Петък, 27.05.2022 г., 17:19 ч. Само за три часа, с 300 долара и подръчни материали

Harry Styles направи изненадваща колаборация и видео на песен от новия си албум “Harry’s House”. 

С доза несигурност певецът се подложи на предизвикателство заедно в водещия James Corden за неговото телевизионно шоу. Двамата получиха задача да заснемат клип към парчето на Styles “Daylight”, а правилата - работата трябва да се свърши за три часа и с бюджет от едва 300 долара. Комикът влиза в ролята на режисьор. 

Така двамата се разходиха по улица в Бруклин, като молеше обитателите на сградите да ги допуснат да снимат в техния дом. С малко измама те стигат до апартамента на няколко млади момичета, които се съгласяват екипът да използва терена. Оказва се, че едно от момичетата е голяма фенка на Styles, а стаята ѝ е пълна с предмети още от времето, когато е бил в One Direction, сред тях и рисунка на Harry като Хари Потър.  

В нискобюджетната продукция Styles е принуден да бъде изключително креативен с използването на осветлението в банята, декорации за парти и клоунски костюм.  

Коментари