The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jonas Brothers представиха новата си песен “Remember This”
Jonas Brothers представиха новата си песен “Remember This”
Снимка: facebook
Jonas Brothers представиха новата си песен “Remember This” Неделя, 20.06.2021 г., 07:53 ч. Специална версия на парчето ще се използва за Олимпийските игри в Токио

Jonas Brothers представиха новата си песен “Remember This”. Парчето излиза в пълната си версия, след като преди месец триото изпълни малка част от него по време на участието си на церемонията за музикалните награди на Billboard.

“Remember This” ще се използва от американската телевизия NBC при отразяването на Олимпийските игри в Токио, които започват на 23-и юли. Песента ще има и специална версия с текст, вдъхновен от Игрите и спортистите на САЩ. Jonas Brothers ще я изпълнят за първи път на живо по време на олимпиадата и ще участват в специално предаване на телевизията на 21-и юли, посветено на спортното събитие.

“Remember This” е също заглавието на предстоящото турне на семейното трио, което включва 44 дати и стартира от 20-и август в Лас Вегас.

През май Jonas Brothers пуснаха сингъла “Leave Before You Love Me” с Marshmello. През ноември ще излезе дългоочакваната им автобиография "Blood".

Коментари