The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Мат Деймън раздава автографи в Кан
Мат Деймън раздава автографи в Кан
Снимка: instagram.com/matt_damon_official/
Мат Деймън раздава автографи в Кан Събота, 10.07.2021 г., 09:49 ч. Актьорът играе с френската актриса амил Камил Котен във филма "Спокойни води", който се представя извън конкурсната програма на кинофестивала.

Мат Деймън се завърна в Кан и щедро раздава автографи и позира за селфита с почитатели на "Кроазет" по време на кинофестивала.

Актьорът играе с френската актриса амил Камил Котен във филма "Спокойни води", който се представя извън конкурсната програма на кинофестивала.

Деймън влиза в образа на тих и необщителен мъж, пренебрегващ семейството си. Той решава да пътува от Оклахома до Марсилия, за да види дъщеря си, която е в затвора за убийство.

Изгряващата звезда на израелското кино Надав Лапид се представи в Кан с филма си "Коляното на Ахед".

Може ли изкуството да се бори срещу цензурата? Защитима ли е свободата на словото в страна, която е постоянно в състояние на война? Това са част от въпросите, които той поставя на обсъждане с лентата си.

До края на третия ден от конкурсната програма филмът "Анет" на Леос Каракс, който откри кинофестивала, все още доминираше в прогнозите на водещите френски и чуждестранни критици, акредитирани в Кан, следван плътно от "Всичко мина добре" на Франсоа Озон.

Коментари