Miley Cyrus обяви подробности за новия си албум

"Plastic Hearts" ще излезе през ноември

23 октомври 2020
social
Снимка от Вирджиния Рекърдс

Miley Cyrus най-после обяви подробности за дългоочаквания си нов албум. Колекцията ще се казва "Plastic Hearts" и ще излезе на 27-и ноември.

27-годишната звезда съобщи, че е започнала да работи по наследника на "Younger Now" (2017 г.) още през 2018 г., но по думите й "всичко било изтрито", след като голям пожар в Малибу изпепели къщата й и това е променило изцяло живота й.

В ръкописно съобщение Miley обяснява обстоятелствата около създаването на албума и откъде черпи вдъхновение.

“Природата ми направи голяма услуга, като унищожи това, с което нямах смелост сама да се разделя. Загубих къщата си в огъня, но намерих себе си в неговата пепел".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

FINALLY!! The new album by Miley Cyrus #PLASTICHEARTS Out November 27th

Публикация, споделена от MILEY CYRUS UPDATES (@hausofmiley) на

Седмата колекция на певицата ще съдържа 12 нови парчета, а при предварителна поръчка на албума в дигиталните платформи, феновете ще имат достъп и до 3 безплатни песни – летния суперхит “Midnight Sky”, както и лайв кавърите й на “Heart of Glass” на Blondie и “Zombie” на The Cranberries.

Miley Cyrus издава албум с кавъри на Metallica

Обложката на "Plastic Hearts" е дело на популярния рокендрол фотограф Mick Rock, който през годините е снимал легенди като David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Joan Jett и Debbie Harry.

Преди 2 месеца Miley представи първия сингъл от предстоящия си албум – “Midnight Sky”, с който разкри различната креативна посока, по която поема. Песента бързо се изстреля на върха на световните музикални класации, а у нас “Midnight Sky” продължава да е най-излъчваното парче през последните 7 седмици. Режисьор на видеото към песента е самата Miley. Клипът и парчето черпят заряда си от женската сила на музикални икони като Stevie Nicks, Joan Jett и Debbie Harry.

В албума се очаква да бъде включена колаборация с Mark Ronson със заглавие "High", както и парчета с Dua Lipa и пънк рок легендата Billy Idol. 

Новини