Roger Taylor участва в новия сингъл на Gary Kemp

Вторият самостоятелен албум на музиканта от Spandau Ballet излиза през юли

10 юни 2021
social
Снимка от Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Gary Kemp представи още един сингъл от предстоящия си втори солов албум “INSOLO”, който ще излезе на 16-и юли. В песента "Too Much" участва барабанистът на легендарните Queen - Roger Taylor, а видеото към нея е заснето от режисьора Charlie Lightening (Paul McCartney, Liam Gallagher).

Като автор на песни и китарист на една от най-емблематичните групи на 80-те - Spandau Ballet, както и ко-вокалист на Saucerful Of Secrets на Nick Mason, Gary се превръща в един от най-успешните писатели на десетилетието. През кариерата си Spandau издават 23 хитови сингъла, които са прекарали общо 500 седмици в чартовете във Великобритания и са достигнали повече от 25 милиона продажби в цял свят. Хитове като “True”, “Gold” и “Through the Barricades” се превръщат в универсални парчета, а "Gold" дори става саундтрак на Олимпийските игри в Лондон през 2021 г. 

25 години след издаването на дебютния си солов албум “Little Bruises”, Gary пише и продуцира нов студиен проект, вдъхновен от 2 главни теми: парадокса на самотата в градския пейзаж и растящата му обсесия с живота, погледната през огледалото за задно виждане, а именно по какъв начин миналото влияе върху настоящето.

Новини