The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Ървин Уелш и Брет Ийстън Елис ще работят по нов сериал
Ървин Уелш и Брет Ийстън Елис ще работят по нов сериал
Снимка: theplaylist.net
Ървин Уелш и Брет Ийстън Елис ще работят по нов сериал Четвъртък, 23.07.2020 г., 15:52 ч. Авторите на "Трейнспотинг" и "Американски психар" преговарят за създаване на сатирична поредица за таблоидната култура в САЩ

Авторът на "Трейнспотинг" и "Американски психар" Ървин Уелш и Брет Ийстън Елис ще работят заедно над нова телевизионна поредица.

61-годишният Уелш и 64-годишният Елис са в заключителната фаза на преговорите с британска продуцентска компания за създаването на "Американски таблоид" - сатирична поредица за таблоидната култура в САЩ. Очаква се в идните седмици двамата автори да подпишат сделката с "Burning Wheel Production".

Сериалът "Американски таблоид" проследява историята през десетилетията на седмично издание, лишено от политическа коректност, морал и етика.

"Винаги сме знаели, че подобна продукция изисква автори, които не робуват на ограничения и са готови да стигнат по-далеч, отколкото повечето биха се осмелили. За нас е огромно удоволствие, че сме на път да постигнем споразумение за осъществяването на проекта с невероятния талант на Брет и Ървин. Това ще бъде първият път, когато двамата си сътрудничат професионално - и с подкрепата, позволяваща им творческата свобода, сме сигурни, че ще се случат зрелищни неща", казва Шели Хамън от продуцентската компания. 

Коментари