The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Zendaya с трогателно послание към Ronnie Spector
Zendaya с трогателно послание към Ronnie Spector
Снимка: instagram
Zendaya с трогателно послание към Ronnie Spector Петък, 14.01.2022 г., 11:15 ч. Легендата от Ronettes почина в сряда, а младата актриса ще се превъплъти в нея в биографичен филм

Zendaya, която ще изпълни ролята на Ronnie Spector в биографичен филм, отдаде почит към легендата от Ronettes, която почина в сряда на 78 години. 

“Тази новина разби сърцето ми”, написа Zendaya в Instagram, “Да говоря за нея, сякаш нея вече я няма, е странно, защото тя е толкова изпълнена с живот. Всеки път, когато сме се виждали, тя винаги беше с емблематичните си червени устни и бухнала коса, истинска рокзвезда”. 

През септември 2020 г. беше обявено, че актрисата от сериала “Еуфория” и филмите на Marvel за Спайдърмен е избрана да се превъплъти в Spector за биографичен филм, базиран на мемоарите на певицата “Be My Baby: Как оцелях сред спиралата, мини полите и лудостта, или, животът ми като прочутата Ronette”. Продукцията все още е в начален етап на разработка, но Zendaya е успяла да се срещне със Spector, която да ѝ даде насоки за ролята. Младата актриса сподели и снимка с музикалната икона с дата декември 2018 г., почти две години преди изобщо да стане дума за филма. 

“Ronnie, възможността да те познавам беше голяма чест за мен”, пише още Zendaya, “Благодаря, че сподели живота си с мен, мога да слушам твоите истории с часове. Благодаря за неизмеримия ти талант, непоклатимата ти любов към сцената, твоята сила и елегантност. Нищо не може да помрачи светлината, която ти запали. Възхищавам ти се много и съм благодарна за връзката, която споделяме. Ти си магическа велика сила и светът на музиката никога няма да бъде същият. Иска ми се всички да можеха да те опознаят, както аз успях. Почитаме твоя красив живот и ти даваме всички цветя, които напълно заслужаваш”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Zendaya (@zendaya)

Spector почина след кратка борба с раково заболяване, съобщи семейството на певицата. Думи на почит към звездата споделиха в социалните мрежи Keith Richards, Steven Van Zandt, Brian Wilson, Darlene Love, нейните колеги от Ronettes, Nedra Talley и La La Brooks. 

От последните думи на Zendaya в посланието ѝ към Spector става ясно, че работата по биографичния филм ще продължи, въпреки загубата: “Почивай в мир, Ronnie. Надявам се, че ще се гордееш с мен”.

 

Коментари