Хитовото турне на Janet Jackson "Together Again" идва в Европа

29 април 2024
Janet Jackson
Снимка от YouTube screenshot

Janet Jackson обеща нова музика и съобщи, че ще пренесе турнето си "Together Again" в Европа през есента. Обиколката започна в Северна Америка миналата година и продължава и това лято, а европейската част ще започне от Париж на 15 септември. Предвидени са няколко спирки във Великобритания, Германия и Белгия, а финалът ще бъде в Амстердам, Нидерландия  на 10 октомври. 

Турнето "Together Again" е по повод на 50-годишната кариера на Janet и акцентира върху нейния емблематичен албум "Janet Jackson’s Rhythm Nation 1814" (1989 г.). Обиколката е най-продаваната в кариера на звездата. 

Билетите за европейските концерти ще се продават от петък, 3 май. 

Наскоро поп иконата потвърди плановете си да издаде нова музика - пет години, след като съобщи, че ще издаде 12-ия си албум "Black Diamond", който все още не е видял бял свят.

“На предишното турне в Щатите миналата година - турнето "Together Again" – изпълнихме няколко различни песни, но този път ще има дори повече. Може да има и някои нови песни". 

Попитана за подробности за албума Janet отговори:

"Сега ми е гадно, че го споменах предварително... Трябваше да излезе, но се появи пандемията, после трябваше да се заема с разни ремонти. Сега, когато всичко това е зад гърба ни, със сигурност ще има нова музика". 

Последният албум на Janet Jackson, "Unbreakable", излезе през 2015 г.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини