Влизаме в квантовата реалност с “Ант Мен и Осата: Квантомания”

Следващата глава от киновселената на Марвел излиза по кината през февруари

25 октомври 2022
social
Снимка от Форум Филм България

Време е за следващата глава от историята на Марвел. “Ант Мен и Осата: Квантомания” бележи началото на пета фаза от киновселената на студиото и ще ни отведе дълбоко в неизследваните територии на квантовия свят, който крие огромна тайна и не е това, което изглежда на пръв поглед.  

Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп, д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те ще изследват невероятните измерения на квантовата реалност, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно. 

Първият трейлър на “Ант Мен и Осата: Квантомания” разкрива мащабите и невероятните измерения на тази изключително странна и вълнуваща реалност и обещава хумор, иновативен фантастичен екшън и история, в центъра на която са добре познатите ни герои, които освен с външни заплахи, трябва да се справят и с проблемите на новата семейна динамика. 

В допълнение, трейлърът загатва и за появата на следващия голям злодей във вселената на Марвел – Канг Завоевателя (Джонатан Мейджърс), чиято алтернативна версия феновете познават от първия сезон на телевизионния сериал “Локи”. Канг ще изиграе изключително важна роля в предстоящите събития и ще се изправи срещу Отмъстителите в “Отмъстителите: Династията на Канг” и “Отмъстителите: Тайни войни”.

“Ант Мен и Осата: Квантомания” ще излезе по кината на 17 февруари 2023 г.

Новини