The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Брад Пит е гордее с дъщеря си Шайло
Брад Пит е гордее с дъщеря си Шайло
Снимка: БГНЕС
Брад Пит е гордее с дъщеря си Шайло Четвъртък, 04.08.2022 г., 08:48 ч. Актьорът отбеляза също, че танците на Шайло са толкова добри, че се просълзява от тях

По време на премиерата на новия си екшън филм Bullet Train в Лос Анджелис, 58-годишният носител на „Оскар” Брад Пит определи дъщеря си Шайло като красива. Актьорът отбеляза също, че танците на Шайло са толкова добри, че се просълзява от тях.

Тя обича хореографията и наскоро видеоклипове от нейните класове станаха хит в YouTube - пластичността на момичето беше бурно обсъждана в коментарите към видеоклиповете, където бе отбелязан нейният талант.

Когато Брад беше попитан дали смята, че децата му могат да станат актьори, той отвърна, че просто иска те да бъдат щастливи. Актьорът има три биологични деца.

Пит има три биологични деца от Джоли: Шайло и близнаците Нокс и Вивиен. Другите три са осиновени: Мадокс, Пакс и Захара.

БГНЕС припомня, че 17-годишната Захара наскоро влезе в основния афро-американски колеж в САЩ и ще се премести в Атланта (щата Джорджия) през следващите месеци.

Връзката на бившите съпрузи след развода трудно може да се нарече добра. Те редовно се срещат в съда, опитвайки се да си поделят попечителството над децата.

Коментари