The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Emma Stone очаква първото си дете
Emma Stone очаква първото си дете
Снимка: facebook
Emma Stone очаква първото си дете Вторник, 05.01.2021 г., 15:23 ч. Бащата на бебето е сценаристът на телевизионното шоу "На живо в събота вечер" Dave McCary

Emma Stone очаква първото си дете. На снимки, публикувани от Daily Mail, актрисата гали бременния си корем докато се разхожда в Лос Анджелис.

Бащата на бебето е сценаристът на телевизионното шоу "На живо в събота вечер" Dave McCary. Засега двамата не са коментирали новината.

Миналия септември сп. People потвърди, че звездата от "Ла ла ленд" и нейния любим са си разменили брачни обети, но подробности за церемонията не бяха съобщени. Сватбата се състоя близо година след като двойката обяви годежа си. Това стана през декември 2019 г., като McCary сподели снимка в социалните мрежи, на която двамата са широко усмихнати, а Emma показва с гордост годежен пръстен. Двамата странят от публичното пространство оттогава и са много дискретни за личния си живот.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @davemccary

По-рано в интервю 32-годишната Emma сподели, че никога не се е виждала като жена, която мечтае за сватба и бебета, но напредването на възрастта е променило мирогледа й.

 

Коментари