Бен Афлек не може да скрие любовта си към Дженифър Лопес

Актьорът беше въплъщение на емоджито със сърдечните очи докато тя приемаше наградата на нюйоркското радио iHeart за Икона на годината

23 март 2022
social
Снимка от БТА

Бен Афлек не може да скрие любовта си към Дженифър Лопес. Актьорът беше въплъщение на емоджито със сърдечните очи, докато подкрепяше Лопес, докато тя приемаше наградата на нюйоркското радио iHeart за икона на 2022 г. Стоейки сред публиката, Афлек гледаше с любов приятелката си, ръкопляскайки, докато тя произнасяше страстна приветствена реч на сцената.

Наградата Икона отбелязва влиянието на Лопес върху поп културата и нейното продължаващо присъствие. Изпълнителката не само спечели главната награда, тя също така почерпи публиката с изпълнения на някои от най-големите си хитове.

Лопес наскоро разкри за възобновения си романс с бившия си годеник. Двойката беше заедно, но се разделиха през 2004 г. След това изненадаха света, като се събраха отново през 2021 г. Връзката им дори изненада самата изпълнителка.

„Не мисля, че някой беше по-изненадан от нас“, каза тя по време на участие в шоуто на Елън Дедженерис. "Не, никога не бихте могли да си представите, че може да се случи нещо подобно. Това е красиво нещо."

Откакто възобновиха романса си, двойката запази връзката си предимно в тайна, особено след като интензивното изследване на връзката им през 2004 г. е един от факторите, довели до "бруталната" раздяла. Лопес обаче сподели сърцераздирателната изненада, която Афлек направи, когато празнуваха първия си Свети Валентин заедно след събирането им. Afflect създаде персонализирано музикално видео със снимки на двойката през годините.

Новини