Lady Gaga пие антипсихотични лекарства

Певицата разкри в интервю, че в новия й албум “Chromatica” има песен за това

12 август 2020
social
Снимка от facebook

Lady Gaga разкри, че пие антипсихотично лекарство.

Изпълнителката на “Rain On Me” обясни в интервю, че се нуждае от медикамента “защото не винаги може да контролира какво прави мозъкът й”. Тя дори е написала песен по темата за новия си албум “Chromatica". Композицията се казва “911”.

Въпросното лекарство, което Gaga споменава, оланзапин, се предписва на пациенти с шизофрения и биполярно разстройство. “Знам, че имам психични проблеми и знам, че понякога те може да ме карат да изглеждам като неправилно функциониращ човек”, казва певицата.

Миналата година Gaga публично сподели, че когато е била на 19 г. е преживяла тежка психологическа травма след като е била многократно изнасилена. Тя призна, че оттогава страда от посттравматичен стрес и хронични болки, заради което пие лекарства и има няколко лекари, които се грижат за нея. 

Феновете разплакаха Lady Gaga

В интервюто сега певицата сподели също, че се тревожи за медицинските специалисти, които са на първа линия в борбата с пандемията. Тя признава, че заради коронавируса е имала колебания дали да издаде албума си: “Чудих се как да използвам своята човечност, за да се фокусирам върху нещо, което вярвам е безкрайно по-важно от това, което аз съм преживяла. Точно това прави медицинското съсловие”, казва Gaga и продължава “Накара ме да се замисля за тези хора, които помагат на света в момента, за това какво е тяхното психическо състояние и за това, че те самите не винаги получават помощта, от която се нуждаят. Когато всичко това “свърши”, каквото и да означава това, и когато нещата се “оправят”, кой ще помогне на тях?”.

Звездата заявява още, че е наясно, че не е единственият страдащ човек на света, но носи много доброта в себе си и е благодарна за всичко, което има. 

Новини